25 juli 2008

Rock you like a Michael Caine

Sitter på jobbet nu, shit vad trött man är... har jobbat natt hela veckan. Sen var det jobbmöte idag, så inte mkt sömn. Jag hann däremot nästan skriva en ny låt ikväll, den blir kingen. Måste få klart den imorgon. Sen har jag en till låt på g. Alltså ibland är det nog världens bästa sak att göra, skriva låtar. Har haft låtkramp ett tag, men nu verkar det som att allting flyter på eller börjar åtminstone. Snart börjar vi spela in the real shit, vår debutplatta. Blir den inte Umeås årets bästa så lägger vi ner skiten...

Aja slutar kl.07 imorgon bitti... Så då blir det sova till 12, tvätta, sen skriva, börjar jobba kl.19 igen 12-timmarspass. Sen även löning idag, I'm rich! Förstärkaren ska moddas hos Folkesson och sen nya monitorer. Lyssnade även idag på Anberlins nya låt "Disappear", så jävla bra! inget mer att tillägga.

Fan saknar redan Chrillaz Sjöbas, hoppas du har det kingen i Usa nu! Och sen sticker Ted till Usa imorgon. Har nog inte varit så avis sen Mogge fick en snowboard julafton-93.

Nä back to work...

Puss hej!

Inga kommentarer: